Klitmøller er en unik by formet af, hvem vi var, af dem der kom til, og hvad vi i dag skaber sammen. Det er forskellige ting, der optager os, og vi har forskellige holdninger og værdier. Vi er Danmarks mest mangfoldige landsby.
Mangfoldigheden er vores styrke, men den udfordrer os også. Den udfordrer vores samhørighed og sammenhold. Det er meget lettere at tale med dem, der tænker, ligesom vi selv gør. Finde sammen i små bobler i byen, vi kan spejle os i.
I Klitmøller Kultur ønsker vi at skabe arrangementer og oplevelser for både børn og voksne, der samler os og giver byens borgere mulighed for at møde hinanden - på trods af og med vores forskelligeheder.
Vi skal opleve ting sammen, tale sammen og diskutere vores forskelligheder, så vi forstår hinanden og sætter pris på hinanden.
Kultur kan gøre os klogere på os selv og andre. Kultur kan provokere os. Kultur kan give os rum og tid til eftertænksomhed. Kultur kan få os til at grine og danse. Kultur kan få os til at mindes og give os minder for livet.
Klitmøller Kultur er skabt for at levere kulturoplevelser, lige her hvor vi bor. Arrangementerne kan være store eller små, men ens for dem alle vil være, at de har til formål at samle os. Uanset om du er fisker, surfer, tilflytter, 3. generation mølbo, barn, veganer, landmand eller studerende, så er du en del af vores skønne by.
Kulturarrangementerne vil dukke op rundt omkring i de eksisterende lokaler og steder i byen, og vi arrangerer dem enten alene eller i samarbejde med de erhvervsdrivende og foreningerne i byen. Vi tror nemlig på, at vi i Klitmøller er stærkere, når vi hjælper hinanden og arbejder sammen om et fælles formål.
Vi har kærligheden til byen til fælles, og sammen kan vi gøre Klitmøller til et endnu mere spændende og levende sted at bo.
MELD DIG IND
Alle kan blive medlem af Klitmøller Kultur – uanset om du bor i byen, besøger byen eller har andre tilhørsforhold til byen. Melder du dig ind, hjælper du os med at få os til at fremstå som en stærk foreningen, når vi skal søge midler til alle vores gode arrangementer. Tak!
GIV oS dINE iDEER
Her er så mange gode mennesker med mange forskellige interesser, baggrunde og drømme. Vi er sikre på, at I ligger inde med ideer til kulturarrangementer, vi kan sætte i søen – og gerne sammen med dig. Så skriv endelig til os.
STØT OS
En af de ting, vi i Klitmøller Kultur arbejder med, er at skaffe midler til forskellige arrangementer. Jo flere midler, jo flere og bedre arrangementer. Det gør vi ved at ansøge så mange fonde som muligt og række ud til gode sponsorer. Vi har brug for alt det, vi kan få, og vi tager selvfølgelig gerne imod donationer, hvis du har lyst til at støtte op om kulturlivet i Klitmøller. Alle bidrag - store og små - bliver omdannet til oplevelser i og for byen. Der er ingen, der får løn i foreningen for deres arbejde.
MobilPay: 29 63 78 80
VEDTÆGTER
1. Formål: Foreningen Klitmøller Kultur ønsker at skabe kulturarrangementer for både børn og voksne, der giver byens folk fælles, inspirerende og lærerige oplevelser at mødes om året rundt.
Vi ønsker at lave kulturarrangementer, hvor publikum er aktivt med. Vi laver engagerende indhold, der gør det muligt for byens beboere at tale sammen og møde hinanden.
Klitmøller Kultur ønsker at bruge de eksisterende lokaler og steder i byen. Foreningen vælger den lokalitet, der passer bedst til et givent arrangements format.
Klitmøller Kultur ønsker at samarbejde med byens kommercielle erhvervsdrivende og være med til at støtte deres publikum ud fra devisen: Sammen er vi stærkere.
2. Hjemsted: Foreningens tilhørsforhold er Klitmøller, og foreningen har blik for, at arrangementerne også kan samle folk fra oplandet og de omkringliggende byer.
3. Medlemmer: Alle er velkommen til at være medlem af Kulturforeningen.
4. Eventuel eksklusion af medlemmer: Medlemmer af foreningen kan blive ekskluderet af foreningen, hvis de modarbejder foreningens formål eller chikanerer øvrige medlemmer af foreningen. Beslutningen bliver truffet af bestyrelsen ved simpelt flertal.
5. Kontingent: Det koster ikke noget at være medlem af Klitmøller Kultur.
6. Generalforsamling: Der er ordinær generalforsamling én gang årligt. Alle medlemmer bliver indkaldt med minimum 14 dages varsel via e-mail og opslag på foreningens hjemmeside.
Alle medlemmer har stemmeret på generalforsamlingen. Alle kan også stille op til valg til generalforsamlingen.
Dagsorden til den ordinære generalforsamling er som følgende:
1. Valg af dirigent
2. Valg af referent
3. Bestyrelsens beretning til godkendelse
4. Godkendelse af regnskab
5. Fastsættelse af kontingent
6. Valg af bestyrelsesmedlemmer
7. Diskussion af indkomne forslag
8. Eventuelt
Bestyrelsen kan desuden til hver en tid indkalde til en ekstraordinær generalforsamling. Medlemmerne kan kræve en ekstraordinær generalforsamling, hvis minimum 40 procent af medlemmerne i foreningen ønsker det.
7. Bestyrelsen: Foreningen ledes af en bestyrelse, der består af 5-6 medlemmer. Og op til 2 suppleanter.
Bestyrelsen bliver valgt ved generalforsamling, men de valgte bestyrelsesmedlemmer fordeler selv posterne som formand, næstformand, kasserer mv. For at sikre en vis kontinuitet i bestyrelsen, er det ved hver ordinær generalforsamling kun tre medlemmer, der er på valg.
Suppleanterne er på valg ved hver ordinær generalforsamling. Suppleanterne kan træde til for samtlige bestyrelsesmedlemmer. Suppleanterne har ret til at deltage på bestyrelsesmøderne, men de har kun stemmeret til møder, hvor de fungerer som suppleant for bestyrelsesmedlemmer, der ikke kan deltage
8. Økonomi: Vi aflægger regnskab efter kalenderåret, fra den 01.01 til den 31.12.
Det er generalforsamlingen, der har kompetencerne til at godkende årsregnskabet. Foreningens revisor kontrollerer om regnskabet er korrekt, og at vores forening overholder egne vedtægter og andre love og regler.
Det er foreningens bestyrelsesmedlemmer, der kan underskrive økonomiske transaktioner på foreningens vegne.
Transaktioner over 1000 kr. skal godkendes af minimum to bestyrelsesmedlemmer.
9. Regler for vedtægtsændringer: Der kan vedtages ændringer til vedtægterne på ordinære og ekstraordinære generalforsamlinger ved simpelt flertal.
10. Opløsning af forening: Foreningen kan blive opløst, ved minimum 2/3 af stemmerne på to efter hinanden følgende generalforsamlinger. Begge generalforsamlinger kan være ekstraordinære.
I tilfælde af at foreningen bliver opløst doneres en evt. formue ligeligt mellem de øvrige foreninger i Klitmøller.
11. Hvad gør vi, hvis der opstår problemer, vedtægterne ikke tager højde for? I situationer, hvor der opstår tvivl om, hvordan vedtægterne skal tolkes, er det bestyrelsens opgave at undersøge, hvordan lignende situationer tidligere er blevet løst, eller ved at hente rådgivning ved lignende foreninger.
I disse situationer, skal der desuden skrives en vedtægtsændring, der skal til afstemning på den næste ordinære generalforsamling, så lignende situationer undgås i fremtiden.
HVEM VI ER
Bestyrelsen i Klitmøller Kultur består af Katrine Holler, Linnea Fonfara, Michael Max, Pernille Thingstrup Knakkegaard, Solveig Randers Olesen og Nadja Nørgaard Kristensen. Kunne du have interesse i at bidrage med muskler, hoved og hjerte så kontakt os gerne.